Male Pig och Lill-Gris får tillskott? OMG!!

Va i??

http://www.expressen.se/husdjur/1.1734165/nya-husdjurstrenden-en-svindyr-mikrogris


Jag ska inte ens börja diskutera aveln och hur sjuka saker vi gör mot naturen...

Hur länge kommer den här trenden hålla i sig då? Det är säkert SVINhäftigt (rullar runt på golvet och skrattar mig till magknip) att vara först med det senaste, men nu snackar vi djur. Storyn repeats itself med chihuaua-boomen som resulterade i att folk som tröttnat plötsligt började ge bort sina stackars hundar nästan gratis på blocket.se.

När jag var liten fick jag inpräntat att ETT HUSDJUR ÄR ETT LIVSLÅNGT ANSVAR! Nåja, inte livslångt kanske, men det handlar inte om en sommarfling eller det närmsta året. Djur lever länge!
Hur kul är det att dra runt på en gris när den inte längre ligger på topplistan. Nä, då lär det bli grillkorv av allihopa.

Dessutom är vi redan två grisar i det här hushållet, hur skulle det gå med en till, tanken svindlar...

Och om man måste skaffa en gris, varför inte försäkra sig om att man är tuffast på stan? Antingen skaffar man den största galt man kan hitta och fullkomligt krossar allt motstånd, eller så skaffar man en sån här:


och charmar sönder hela stan.

Och glöm inte; du måste döpa den till So Ellen.

BELIEVE ME, IF I STARTED KILLING THERE WOULD BE NONE OF YOU LEFT



Hmm... asså nyheterna.
Att poliser utreder andra polisers tjänstefel, låter som ett skämt men är sant och är anledningen till att ingen polis någonsin fälls för något. Om jag var president...
Svininfluensan, fågelinfluensan, galna kosjukan, what's next? Av alla människor som någonsin har levt är ungefär hälften fortfarande vid liv. And that's a fact. Av detta kan man dra slutsatsen att människans dödlighet endast är till 50% bevisad. Så även med alla dessa nya sjukdomar som faktiskt inte är så himla farliga (även om rubrikerna vill få det att låta så) så är vi ganska safe.
Jag har iallafall en stark känsla av att jag är odödlig. Onåbar, orörbar, odödlig. YOU CAN'T TOUCH THIS!
Övriga nyheter man önskar vore skämt är ju varje gång Anna Anka skapar krigsrubriker, orka bry sig? Jag förstår inte varför folk upprörs över meningslösheter som hennes "provocerande" uttalanden när det finns massa annan allvarligare skit som pågår i världen. Men men, rub it in bara:
"Never underestimate the power of stupid people in large groups"... Snart blir det väl Ank-riots.
Jag blir såååå trött. 

Roligaste skämtet som också var sanning var i alla fall fåren i pizzerians källare i Tidaholm. Yes, I'm vegetarian och alla ni som inte är; HAHAAA! Read and weap! Så jävla ägda så jag sitter och asgarvar IRL.

http://www.sr.se/cgi-bin/skaraborg/nyheter/artikel.asp?Artikel=3147175

Hur som helst är polisen insmetad även i den här röran, hysteriskt roligt. Plötsligt känns den gamla Klintbergarn "Råttan i pizzan" inte längre som en Klintbergare...

Ja, vart är Sverige på väg, och världen och mänskligheten? Och ungdomarna, ja se ungdomarna. Ja, det är en sällsynt tråkig församling, måste jag säga. Om alla bara var lika härliga och roliga som jag... det vore nåt.

Jag är Gud, vem fan är du?

Var har du din väska??

       (Vart jag än går följer mig en hund som heter Ego)



Hmm... såhär på småtimmarna händer de mest märkliga saker hos mig. T.ex. att jag fastnar för det här inlägget: http://typisktpinar.blogg.se/2009/september/vad-fan-har-hon-i-vaskan.html

Och plötsligt väcks frågan i mig... Men vart fan är min väska?
Jag har ju som sagt inte varit utanför dörren de senaste dagarna men jag vill minnas att sist jag var ute hade jag min snygga retrovintagesecondhandväska med mig som jag stolt svingade över axeln. Nånstans måstemåstemåste den vara...

Efter att ha sparkat runt en del bland smutstvätt, oöppnad post och tidningsbilagor (vem fan har köpt en tidning? Det är ju 2009!) hittade jag den underst i hallen.

Och YES där fanns pengar kvar! Och mitt pass ifall jag akut behöver åka utomlands. Plus ett gäng gamla batterier från min mp3 som jag alltid bär med mig för att komma ihåg att slänga dem i batteriholken. Vilket jag aldrig kommer ihåg.
Mest glad blev jag över mitt anteckningsblock som har blivit min nya BFF. Där står allehanda underhållande men ganska störda texter, citat och kom ihåg grejer (som jag heller aldrig kommer ihåg):
Utbildning/Inbillning - hahahaa roligt!
Ett ångest-abc (t.ex. A -Apati H- Hjärtklappning M - Missanpassad Z - Zoloft)
"One may think we're allright, but we need pills to sleep at night, we need lies to make it through the day, we're not okey" - Mycket bra låt

Och bäst av allt: en radda med extreeemt användbara citat såsom:
"Om du inte är tjej eller handikappad så ta det som en man."
"Spyr man inte då så spyr man inte ens av vinterkräksjukan."
"jag ska kontakta al-quaida och säg att min chef hälsar att Usama bin Ladens mamma är en pappa"
"Jag bajsade på alla tuggummin i paketet. Men det gör inget, jag kissade rent dem efteråt."
"Have your say first, because in the end they will piss on you anyway..."
och mycket, mycket mer.

Det bästa är att nu har jag en ny blogg där jag kan använda dessa gulduttryck och ingen kan säga åt mig att "det räcker nu".
Det räcker aldrig, det blir bara mer och mer och mer och mer...

Och ja, jag kanske är trött nu. Kanske.
Maybe. Maybe not. Maybe fuck yourselves.

Hur man får tiden att gå utan att göra ett smack



Ännu en underbar icke-produktiv dag!
Jag fullkomligt älskar att ha tid att bara sitta i soffan hela dagen, slösurfa, glo på totalt ointressant tv och pilla mig i naveln. Blir man rastlös emellanåt kan man alltid vattna blommorna, peta runt i diskberget litegrann eller spendera en stund i badrummet med valfri aktivitet såsom pedikyr, klippa luggen, noppa ögonbryn eller liknande. Det finns alltid nåt att göra!
Om man får dåligt samvete för att vårt resultatinriktade samhälle lärt oss att man måste göra något, åstadkomma något, leverera något varje vaken stund kan man alltid:
# skriva en to-do-lista (förslagsvis bockas den av tidigast nästa dag, alternativt aldrig) med kanske Handla, Städa och Ringa mamma etc som huvudpunkter.
# skriva en nota till ovanstående handling
# gå ut med soporna (förutsätter dock att du är påklädd, vilket ofta inte är fallet såna här dagar. På sin höjd morgonrock eller en för stor myströja, som inte håller för utomhusbesök. Stryk då denna punkt.)
# utforska Spotify genom att önska låtar med vanliga ord som love eller you och sedan låta spellistan gå i en evighet. Dyker det upp något bra tipsar du på facebook eller blogg och framstår genast som kulturelit.
# välj slumpvis ut en låda i ditt hem. Sortera innehållet efter storlek, relevans eller färg. Denna punkt kan också appliceras på garderoben eller byrån
# blogga!

Fortfarande rastlös?
Då är det bara att ge sig in i sambons garderob och börja mjukismannekänga framför spegeln. Du kanske trodde att morgonrocken var din enda vän såna här dagar? Tänk om. En långärmad killtröja kan vara det skönaste som finns att dra på sig. Är det sommar kan hans t-shirts funka lika bra och vill man vara lite hollywood-sexig tar man en av skjortorna och knäpper bara ett fåtal knappar. Sådär, new look, och då kan man förnöjt slå sig ner i soffan igen och börja om med slösurfandet.
Om någon på msn eller facebook undrar vad du gör online hela dagarna säger du bara att du gör research för studier eller din nya bok...

Hela dagen har svart guld i mun

Hur mycket näring innehåller en kopp kaffe?
Om man häller i en skvätt mjölk? Standard. Ekologisk.
Hur många dagar överlever man på kaffe?
Människan kan tydligen överleva i flera veckor genom att bara äta potatischips (sen får man cancer...).
Utan vatten dör vi efter några dagar, men mat klarar vi oss utan i veckor, till och med månader.
3 minuter utan luft.
3 dagar utan vatten.
30 dagar utan mat.
En överviktig person kan överleva i upp till 150 dagar utan mat om man får i sig vatten. Det kan inte jag.

Människokroppen är fascinerande.
Men det är nog säkrast att jag tar påtår också.

livets vatten
                      For me?

RSS 2.0